FIN  |   ENG  |   SWE

Haemme Savonlinja-konsernin palvelukseen Mikkeliin henkilöstöpäällikköä ja markkinointipäällikköä

Savonlinja-yhtiöt on vuonna 1924 perustettu linja-autoliikennettä harjoittava 3. polven perheyritys. Savonlinja-yhtiöissä työskentelee noin 800 linja-autoliikenteen ammattilaista 13 eri toimipisteessä. Linja-autoja yhtiöillä on noin 500.

Haemme Savonlinja – konsernin palvelukseen Mikkeliin oma-aloitteista, vastuuntuntoista ja vuorovaikutustaitoista

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan liikennehenkilöstön resurssien suunnittelusta, rekrytoinneista, työehtosopimusasioista sekä henkilöstön kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö – ja neuvottelutaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutapaa, vahvaa työlainsäädännön tuntemusta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa, vähintään opistotasoista koulutusta.

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yhtiöidemme näkyvyydestä, markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sekä Savonlinja – brändin johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit markkinointi- ja tilausajo-osaston esimiehenä ja vastaat myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Apunasi sinulla on 5 hengen ammattitaitoinen tiimi.

Tehtävän hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, kokemusta vastuullisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä sekä hyviä esimiestaitoja. Olet myyntihenkinen, luova ja kekseliäs digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä ja hallitset markkinoinnin johtamisen keskeiset osa-alueet. Tulet sujuvasti toimeen eri kielillä ja olet myös esiintymistaitoinen. Mainostoimisto- tai matkatoimistokokemuksesta sekä graafisen alan ohjelmistokokemuksesta on apua tehtävän menestyksellisessä hoidossa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä ison organisaation tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Mika Lahti ([email protected]). Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoivomuksineen 28.12.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Näytä kaikki