Ulkomaanmatkat - Turvallisesti Venäjälle

Savonlinja-yhtiöt on Venäjälle suuntautuvan pikavuoroliikenteen markkinajohtaja. Ajamme pikavuoroja Jyväskylästä Mikkelin ja Lappeenrannan kautta Viipuriin ja Pietariin sekä yhteistyössä Karelavtotransin kanssa Joensuusta Sortavalan kautta Petroskoihin.

Vuoroilla kuljetetaan vain valtakunnan rajan ylittäviä matkustajia ja tällöin paikkavaraus on pakollinen.Suosittelemme paikkavarauksen tekemistä viimeistään kaksi arkipäivää ennen matkaa.

Jyväskylä - Lappeenranta - Pietari

Autolinjat Oy:n viikoittain liikennöimä reitti. Lipunmyynti Autolinjat Oy Lappeenrannassa.

Aikataulu

Jyväskylä - Lappeenranta - Pietari 25.10.-31.12.2015 (pdf, < 1Mt)

Joensuu - Sortavala - Petroskoi

Linja-Karjala Oy:n yhteistyössä Karjalan tasavallan omistaman linja-autoyhtiön Karelavtotransin viikoittain liikennöimä reitti. Liikennöinnistä vastaa Karelavtotrans. Lipunmyynnin hoitavat Matkahuolto sekä matkatoimisto Matkakarjala Joensuussa.

Aikataulu

Joensuu - Sortavala - Petroskoi 25.10.2015-26.3.2016 (pdf, < 1 Mt)

Tiedustelut ja paikkavaraukset:

Paikkavarauksen yhteydessä ilmoita henkilötietosi sekä voimassa olevan passin numero. Venäjän matkalle tarvitaan myös voimassa oleva viisumi. Puutteellisista matkustusasiakirjoista aiheutuvista kustannuksista vastaa asiakas itse.

Autolinjat Oy hoitaa paikkavaraukset Pietarin matkoille

Matkahuolto ja Matkatoimisto Matkakarjala Oy Joensuussa hoitavat paikkavaraukset Petroskoin matkoille

Kauttamme on saatavissa myös viisumit ja hotellivaraukset sekä ohjelmapalvelut ryhmille. Viisumien anomiseen on varattava aikaa n. 3-4 viikkoa ennen matkaa.

Muista merkitä matkatavarasi nimilapulla.